KIF Kolding København venter

- 11/09/17
I morgen tirsdag skal vi igen i kamp i 888ligaen, når turen går til Kolding. Der er kampstart kl. 19.30, og kampen kan følges direkte på TV2 Sport fra kl. 19.20.

KIF Kolding København har, som os selv, fået en lidt svingende sæsonstart. I sæsonåbneren hentede de et point hjemme mod TTH Holstebro, mens de efterfølgende led et syv-måls nederlag i Aarhus. Der er derfor ingen tvivl om, at de vil gøre alt for at revanchere sig ovenpå skuffelsen.

Morgendagens modstander har været igennem en større rotation i sommerpausen. Flere udenlandske profiler har forladt klubben, mens der også er kommet ny mand på trænerpositionen i skikkelse af Lars Frederiksen.

De har dog stadig et slagkraftigt hold med en blanding af rutinerede og unge kræfter. I målet udgøres duoen af Marcus Cleverly og Søren Haagen, mens Bo Spellerberg fortsat dirigerer offensiven. Morten Bjørnshauge og Philip Stenmalm er ligeledes gengangere, og de kommer begge fra et opgør, hvor de hver lavede seks kasser. Magnus Landin er også fortsat at finde hos KIF, og det er altså stadig et hold med masser af kvalitet.

I sidste sæsons indbyrdes opgør havde vi overtaget, og vi vandt således samtlige fem af slagsen heriblandt to i grundspillet, to i slutspillet og bronzekampen i Santander Cup. Vi håber, vi kan tage endnu en af slagsen i morgen.

Kampen dømmes af Michael Skjøth Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen og kan ses på TV2 Sport fra kl. 19.20.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere