Klar til afgørende kamp i Aarhus søndag kl. 19.00

- 23/04/16
Der er altid knald på i 60 minutter, når vi møder Århus Håndbold. Således også da vi senest vandt i Smilets By i december på et mål af Martin Larsen i de døende sekunder. 

Der er dækket op til nyt drama, når vi søndag kl. 19.00 møder Erik Vejes tropper i Ceres Arena i den anden kamp i slutspillet. Inden kampen har vi to point efter sejren over KIF Kolding København, mens Århus Håndbold har et enkelt point, som de havde med over fra grundspillet. Århusianerne tabte til GOG i deres første kamp. GOG og KIF Kolding København fører puljen med tre point efter pointdeling midt i ugen i Kolding. 

Vi kender vilkårene før kampen: To point. Vi kommer med god selvtillid efter sejren over KIF Kolding København for ni dage siden, og i mellemtiden er der trænet godt. Vi ved, at Århus Håndbold spiller friskt til, og vi skal holde spillere som Sebastian Henneberg, Kasper Olsen, Henrik Hansen, Rune Ohm og Frederik Krarup fra at få gang i deres solide og hurtige pres-spil. Samtidig skal vi undg,  at deres fløje kommer i gang i kontra-spillet.

- Vi skal spille med stor kløgt og spille kampen på vores præmisser, siger cheftræner Stefan Madsen. Det bliver en hård fight over 60 minutter, hvor det vil bølge frem og tilbage, men jeg tror på en sejr, hvis vi når samme niveau som i kampen mod Kolding. 

Kampen dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere