Klar til gruppespillet efter sejr på 32-28 i Schweiz

- 28/11/15
Færdigt arbejde!!

Flot sejr på 32-28 på udebane over St. Gallen efter føring på 17-14 ved pausen. Vi er klar til gruppespillet i EHF Cuppen, hvor der venter seks kampe i februar og marts. Der er lodtrækning i Wien på torsdag, hvorefter vi kender modstanderne. 

Vi kom flot fra start i kampen i schweiziske St. Gallen. Foran 5-2 og 8-4, men så nærmede hjemmeholdet sig og fik kontakt ved 9-9 og 10-10. Vi viste især godt angrebsspil, og det gav os en fortjent føring på 17-14 ved pausen. 

Angrebsspillet blev flot styret af Morten Slundt kampen igennem, og han kronede en stor kamp med syv mål. Slundt bevarede også dirigentstokken efter pausen, hvor vi flere gange førte med seks mål. 

Der var aldrig tale om spænding i kampen, og til sidst blev det til bytte mål-spil, som også gav Jesper Jensen mulighed for at skifte godt ud. Martin Larsen var ikke på banen i 2. halvleg, Sander Sagosen fik pauser, og Buster Juul, der var blevet sin knæ-skade kvit, overlod pladsen på venstre fløj til unge Jonas Jensen i det sidste kvarter. Han fik også fornøjelsen at score vores sidste mål i kampen. 

Palicka passede målet i 1. halvleg, mens Aron Edvardsson havde tjansen efter pausen. 

Håvard Tvedten blev ikke klar til kamp. 

Alt i alt en solid indsats. På onsdag venter en vanskelig kamp på udebane i Skjern i Boxer Herreligaen. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere