Klar til nyt slag: Onsdag kl. 19.30 mod SønderjyskE i Gigantium

- 17/02/14
Et slag i Champions League er tabt. Det er tid til at vinde et nyt slag allerede på onsdag kl. 19.30 i Gigantium, når SønderjyskE kommer på besøg i ligaen. 

Det var dagen derpå for trænere og spillere, og den blev brugt på restitution og haltræning - og til at kigge indad efter indsatsen mod Gorenje Velenje. 

- Vi er alle skuffede over indsatsen. Midt i skuffelsen skal vi ikke glemme , at vi har sikret os adgang til 1/8-finalen i Champions League, som vi var vores målsætning, da sæsonen begyndte. Vi er alle klar over, at vi ikke præsterede godt nok i søndags, og så er det meget godt at skulle i kamp igen så hurtigt igen, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

Han måtte se Marcus Mørk stå over ved dagens træning på grund af den skulderskade, der også forhindrede ham i at komme på banen i søndagens kamp. Også Mads Mensah overværede dagens træning fra sidelinien - ligeledes med en overbelastet skulder. 

Først senere bliver det afgjort, om de to spillere bliver klar til onsdagens kamp mod SønderjyskE, der kæmper hårdt for at sikre sig plads blandt de otte hold i slutspillet. Vores kamp i Sønderborg i første runde sluttede 26-26, efter at SønderjyskE udlignede i sidste sekund. 

Weekendens resultater i ligaen gjorde det klart, at vi mindst slutter på fjerdepladsen og dermed er sikker på at få mindst ét point med over i slutspillet. 

Du kan sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere