Køb den nye spiller-trøje - og få 100 kroner i intro-rabat

- 13/08/13
Fredag 23. august kl. 19.00 spiller  vi for første gang i vores nye spiller-trøjer , og samtidig har du mulighed for at købe trøjerne - endda med 100 kroner i intro-rabat. Mads Mensah Larsen og anfører Jacob Bagersted viser trøjerne på billederne herover.

Rabatten gælder til og med fredag 23.august, hvor vi spiller om årets første titel, Super Cup - kl. 19.00 mod Århus Håndbold i Gigantium.  

Prisen for en trøje med spillernavn og nummer på ryggen er 350 kr. for størrelserne XS-XXL og 300 kr. for størrelserne 8-14 år.  Prisen er den samme, hvis du ikke ønsker spiller-navn og nummer på trøjen.

Du kan bestille trøjen på forhånd til kampen fredag 23. august ved at sende en mail til info@aalborghaandbold.dk med angivelse af navn, trøje-størrelse, spillernavn og nummer.   Så har vi trøjen klar til udlevering mod betaling i merchandise-boden fra kl. 17.00.

Hvis du ikke forudbestiller, kan du selvfølgelig købe trøjen på helt normal vis fra kl. 17.00 i merchandise-boden til Super Cup fredag 23. august mod Århus Håndbold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere