Kvaliteten i spillet skal løftes til GOG-kampen tirsdag

- 22/02/16
Når vi møder GOG, er der altid garanti for tætte kampe, spænding og underholdning. Det kan vi også forvente, når de to hold tørner sammen tirsdag kl. 20.30 (bemærk tidspunktet) i Jutlander Bank Arena.

Vi vandt 28-25 på udebane i GOG i oktober, og vi kan med en sejr i morgen rykke forbi fynboerne i tabellen, hvor de inden kampen har et enkelt point mere end os.

Hvis vi skal gøre os forhåbninger om point mod GOG, skal kvaliteten i spillet forbedres betydeligt i forhold til indsatsen mod Granollers i lørdags. Det gælder både forsvars- og angrebsmæssigt. Det er nødvendigt med både fight og godt spil, og så skal vi score på de chancer, vi får.

Netop målmandsposten er et af GOGs stærkeste kort, hvor den norske landsholdskeeper, Espen Christensen, og Frank Mikkelsen har haft en flot sæson. Fynboernes angrebsspil styres af Kenneth Dahl Jørgensen og Lasse Møller med Andreas Holst Jensen, og Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzman på venstre og højre back-positionen.

På stregen norske Henrik Jacobsen,  på højre fløj Mark Strandgaard og Kasper Kildelund og på venstre fløj Tobias Møller og Emil Jacobsen. Lasse Kronborg og Frederik Clausen er forsvarskrumtapper.

Martin Gjeding og Mads Hansen fløjter kampen op kl. 20.30.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere