​Kvartfinaleklar efter overbevisende sejr

- 23/08/19

Aftenens 1/8 finale i Santander Cup på udebane mod KIF Kolding endte med en sejr på 19-25 efter pausestilling 8-12.

Kampens indledning var en lidt rodet affære, hvor opstartsrusten skulle bankes af, og sæsonstartsnerverne fortsat sad ude på tøjet.

Vi fik dog arbejdet os i kontrol af kampen, og forsvarsmæssigt gjorde vi det rigtig svært for hjemmeholdet at komme frem til gode chancer.

Det gav os også føringen, og efter flere firemåls føringer i første halvleg spillede vi os ligeledes frem til en pauseføring på fire mål ved 8-12.

Defensiven fungerede blændende, og i målet stod en fremragende Mikael Aggefors, der spillede en formidabel kamp.

I begyndelsen af anden halvleg fik vi bremset håbet for et hjemmeholds-comeback, og med tre scoringer på stribe fik vi spillet os til en komfortabel 8-15 føring.

Resten af kampen spillede vi med stor disciplin, og hver gang KIF’erne fik en lille snert af håb, hev Mikael Aggefors en stor redning op af hatten.

Det endte dermed i en sikker sejr på 19-25 efter, at vi undervejs havde været i front med 10 mål.

Hele holdet spillede med stor koncentration anført af en betondefensiv med en storspillende Mikael Aggefors som sidste skanse. På trods af offensive svipsere undervejs kom sejren derfor aldrig i fare.

Dagens topscorer blev Magnus Saugstrup, og han blev også efterfølgende kåret til kampens pokalfighter efter en noget nær fejlfri indsats i begge ender af banen.

Aftenens kamp bød også på officiel debut til både Mishels Liaba og Benjamin Jakobsen, der begge kom på måltavlen undervejs.

Dermed er vi med i bowlen, når der skal trækkes lod til kvartfinalen på tirsdag til Super Cup, og drømmen om at genvinde pokaltrofæet lever derfor fortsat.

Og netop Super Cuppen er nu vores næste udfordring, når vi tirsdag i Næstved skal forsøge at sikre os sæsonens første titel, når vi møder sidste sæsons finalemodstander GOG.

MATCHFACTS:

Målscorere for KIF Kolding: 
Jens Svane 5, Martin Larsen 4, Andreas Flodman 3, Benjamin Pedersen 2, Fredrik Gustavsson 2, Troels Jørgensen 1, Alexander Morsten 1, Arní Eyjolfsson 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Magnus Saugstrup 5, Sebastian Barthold 4, Henrik Møllgaard 3, Mads Christiansen 3, Mark Strandgaard 3, Mishels Liaba 2, Oliver Norlyk 2, Janus Smarason 2, Benjamin Jakobsen 1. 

Udvisninger:
KIF Kolding: 3 x 2 min
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard. 

Dagens tilskuertal i Sydbank Arena var 1.712. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere