Landsholdspausen ovre – tætpakket november venter

- 29/10/17

Landsholdspausen er nu slut, og det betyder, at Martin Larsen, Simon Hald, Sebastian Barthold og Janus Smarason nu igen vender tilbage, og fokus rettes nu fuldt ud mod en tætpakket november med ni kampe på programmet.

Martin, Simon og Sebastian har alle deltaget ved det netop overståede Golden League stævne i Danmark, og det bød på fine resultater for Danmark og Norge. Danmark indledte med at slå Norge 24-19, mens det sidenhen blev til sejre på 26-25 over Polen og slutteligt 27-23 over Frankrig søndag aften.

For Norge bød det på to sejre ovenpå nederlaget til Danmark efter 30-26 sejr mod Frankrig og 32-27 sejr over Polen. Alle tre havde mindre roller under træningsturneringen, og Simon blev noteret for to mål, mens Martin og Sebastian nettede en gang hver under stævnet.

Janus var med resten af de islandske landshold i aktion mod Sverige både torsdag og lørdag i to træningskampe. Torsdagens kamp endte med islandsk sejr på 31-29 og fire mål af Janus, mens lørdagens kamp bød på en svensk 24-27 sejr med tre mål af vores bagspiller.

Fokus rettes nu mod onsdag, hvor Mors-Thy venter på udebane i 888ligaen. Kampen er den første af i alt ni kampe i den kommende måned, hvoraf de fire er i VELUX EHF Champions League. Fem af de ni kampe i november er hjemme i Jutlander Bank Arena, og disse kan du købe billet til lige her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere