Ligahåndbolden ruller igen

- 02/11/18

Efter to ugers kamppause fløjtes der i morgen kl. 16.10 igen til start i Herre Håndbold Ligaen. Modstanderen er TMS Ringsted, og opgøret spilles i Dansk Kabel TV Arena, Ringsted.

Landskampspausen er nu ovre, og vi skal atter på jagt efter vigtige point til kontoen. Inden pausen sluttede vi med videre avancement og en vigtig sejr hjemme over TTH, og dette momentum skal vi have overført til morgendagens kamp.

Men Ringsted har dog ligeledes masser af momentum at tage med fra deres seneste kampe. De sluttede med uafgjort mod TTH samt en efterfølgende sejr over Nordsjælland, hvilket gav luft til bunden af tabellen.

I Herre Håndbold Ligaen indtager vi i øjeblikket en 3. plads med 14 point, mens TMS Ringsted ligger nummer 11 med 5 point. Og selvom det på papiret ligner en overkommelig opgave, så har Ringsted bidt fra sig hjemme i Dansk Kabel TV Arena tidligere på sæsonen – bl.a. med det uafgjorte resultat mod TTH Holstebro.

Oprykkerne fra Ringsted skal derfor langt fra undervurderes. Men målet for kampen i morgen er dog klart – vi drager af sted for at gå benhårdt efter de to point, så vi kan holde os til helt i toppen af tabellen.

På skadesfronten er det lysnet lidt de seneste uger, og Sebastian Barthold er igen klar på fløjen. Knud Ronau og Buster Juul er dermed de eneste navne på skadeslisten.

Kampen starter kl. 16.10, og har du ikke taget den lange tur til Sjælland, så kan kampen følges direkte på TV2.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere