​Ligatopscorer skifter til Aalborg Håndbold

- 18/10/19
 
Nikolaj Læsø bliver ny mand på holdkortet i den kommende sæson. Han er blevet købt fri af sin nuværende kontrakt med Århus Håndbold og tiltræder her i klubben på en 3-årig kontrakt fra sommeren 2020.
 
Den 22-årige bagspiller har fået en flyvende start på den indeværende sæson, hvor han ligger suverænt i spidsen af topscorerlisten i Primo Tours Ligaen med 58 mål i hidtidige syv kampe.
 
- Jeg glæder mig virkelig meget over tilgangen af Nikolaj Læsø. Han er en utrolig dygtig spiller, der besidder et fremragende skud og et godt blik for spillet, mens han samtidigt er en glimrende forsvarsspiller. Derudover har han fortsat potentialet til at bygge endnu flere lag på sit spil, og vi ser frem til, at det bliver som en del af Aalborg Håndbold, siger direktør Jan Larsen.
 
- Det er et naturligt skridt at tage for mig på nuværende tidspunkt i min karriere. Jeg er klar på nye og større udfordringer og føler, at Aalborg Håndbold er det helt rigtige valg for mig. Jeg ser frem til at blive en del af klubben og til at spille med om titler foran de mange nordjyske håndboldfans, siger Nikolaj Læsø.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere