​Livestreaming af Aalborg Håndbold mod Mors-Thy

- 10/03/20

Onsdag aften spiller vi 24. runde af Primo Tours Ligaen, hvor vi får besøg af Mors-Thy Håndbold. Helt ekstraordinært har TV2 åbnet for muligheden af livestreaming, og opgøret kan derfor følges direkte på vores facebookside. Kampstart er kl. 19.30.

Vi har sikret os grundspilssejren og er opsatte på at fastholde momentum den resterende del af grundspillet.

Mors-Thy ligger i øjeblikket på en delt syvendeplads og er derfor akkurat indenfor i slutspilsselskabet.

Onsdagens gæster kæmper altså hårdt for at holde sig indenfor i det fine selskab, mens vi vil forsøge at fastholde vores status som ubesejret på hjemmebane i Primo Tours Ligaen, hvor vi hidtil har hentet ni sejre og spillet to uafgjorte hjemme i Jutlander Bank Arena.

Vores hidtil eneste nederlag i ligasæsonen er kommet mod netop Mors-Thy tilbage i oktober, og det håber vi altså ligeledes på at kunne revanchere onsdag aften.

På baggrund af den seneste tids udvikling omhandlende coronavirus vil onsdagens kamp ligeledes blive spillet uden tilskuere for at forhindre spredningen af virussen.

Som tidligere nævnt er der til gengæld opstået en ekstraordinær mulighed for at følge kampen live på vores facebookside. Af hensyn til rettigheder vil kampen blive fjernet fra vores side umiddelbart efter opgørets afslutning. 

Kampstart er kl. 19.30.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere