Lodtrækning til Final4 finder sted 26. oktober

- 19/10/17

Efter gårsdagens forløsende sejr er vi med i bowlen, når der trækkes lod til semifinalerne ved Final4. Lodtrækningen sker torsdag 26. oktober kl. 15.30, og den kan live streames.

Alle deltagere til Final4 er nu fundet ovenpå de sidste par dages fire kvartfinaler. Foruden os er de tre øvrige deltagere Ribe-Esbjerg HH, GOG og TTH Holstebro, der slog henholdsvis TM Tønder, Århus Håndbold og Skjern Håndbold på vejen.

Final4-stævnet løber af stablen første weekend i februar, altså den 3. og 4. februar. Spillestedet er fortsat ukendt, og det vides heller ikke, hvornår billetsalget åbner - vi vil naturligvis informere herom på hjemmeside og sociale medier, så snart vi ved nærmere. Det er dog sikkert, at det ikke bliver i Aalborg denne gang, da Jutlander Bank Arena er optaget til anden side.

Inden lodtrækningen finder sted, har vi dog et vigtigt opgør i 888ligaen mod en af de øvrige Final4-deltagere, Ribe-Esbjerg HH. Kampen er allerede lørdag i Jutlander Bank Arena kl. 16.00, og du kan købe din billet lige her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere