Løgstør HK vinder af #sammenstårvistærkest Kluboplevelse

- 10/01/17
10.000 kroner belønnes Løgstør HK med, og pengene skal gå til at fremme håndbold i klubben. Andenpladsen og 5.000 kroner går til Brønderslev IF.

Fem samarbejdsklubber har i første halvdel af sæsonen været til #sammenstårvistærkest Kluboplevelse, og alle har de været stærkt repræsenteret. Hirtshals HK, Brønderslev IF, HIK Rosendal, Løgstør HK og SHI Håndbold har alle skabt en fantastisk stemning til vores hjemmekampe i Jutlander Bank Arena.

Belønning for den bedste stemning
Den klub, der har skabt den bedste stemning, belønner vi med 10.000 kroner til klubben, mens den næstbedste klub bliver belønnet med 5.000 kroner.
Der har været tæt kamp mellem et par klubber, men Løgstør HK har været særligt iøjnefaldende med hele 86 børn og voksne repræsenteret til kampen mod SønderjyskE.

Klubben ved Limfjorden skabte en formidabel stemning, og de var synlige i hallen med klubtrøjer, slagsange og mange bannere.

Tæt løb
Tæt forfulgt af Løgstør HK er Brønderslev IF, som vinder 5.000 kroner til klubben. 75 børn og voksne brugte hele formiddagen på at lave bannere og male sig i hovedet, og der blev ikke sparet på det gode humør og slagsange til kampen mod Skanderborg.  
Stort tillykke til Løgstør HK og Brønderslev IF med henholdsvis 10.000 og 5.000 kroner, der skal gå til at fremme håndbolden i klubben.

Der skal også lyde en stor tak til de tre andre klubber, der bidrog med stor synlighed og rigtig flot stemning.

Vi fortsætter succesen i 2017
Vi fortsætter med Kluboplevelsen i anden halvdel af sæsonen, og har du og din klub lyst til at benytte dig af tilbuddet, skal du skrive en mail til sk@aalborghaandbold.dk. Også i anden halvdel af sæsonen præmierer vi de to bedste klubber med henholdsvis 10.000 og 5.000 kroner. .
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere