​Lydproblemer til vores seneste kampe

- 17/10/19

Flere af vores tilskuere har gjort os opmærksomme på, at der de seneste kampe har været problemer med lyden i Arenaen, som særligt har berørt alle vores fans på Jutlander Bank Tribunen.

Gigantium, som står for lydanlægget i Arenaen, har de seneste dage arbejdet hårdt på at finde en løsning forud for vores kamp i aftes mod Fredericia.

Vi har dog desværre måtte konstatere, at der ikke var fundet en holdbar løsning på problematikken, eftersom der fortsat var udfordringer med lyden til gårsdagens kamp.

Løsningen bliver nu, at der vil blive installeret et nyt lydanlæg inden vores kamp på søndag mod SG Flensburg-Handewitt, som forhåbentligt vil løse udfordringer med lyden på den lange bane.

Om lydproblemerne de seneste kampe siger direktør Jan Larsen:

- Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at lyden på det seneste ikke har levet op til de standarder, som vi ønsker at opretholde. I samarbejde med Gigantium har vi derfor arbejdet hårdt på en løsning, som skal sørge for at problematikken bliver endegyldigt løst. Resultatet er blevet, at der vil blive sat et helt nyt lydanlæg op, der skal sikre at alle igen får den fulde håndboldoplevelse, når de besøger Jutlander Bank Arena, siger Jan Larsen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere