Målmandsseminar med Erevik, Sjöstrand og Michael Bruun

- 07/10/12
Vi inviterer alle interesserede trænere og målmænd til målmandsseminar torsdag 22. november kl. 18.00-21.00 i Gigantium, hvor vi giver både den erfarne og den nye træner samt målmænd ude i klubberne mulighed for inspiration og viden om målmandstræning. Seminaret er opbygget, så alle får inspiration til træning på alle niveauer i de respektive klubber. 

Seminaret er lagt i yderst kyndige hænder hos vores egne to målmænd, Ole Erevik og Johan Sjöstrand, landsholdskeepere i henholdsvis Norge og Sverige, og den tidligere landsholdsmålmand Michael Bruun ( 83 A-landskampe), der nu er målmandstræner og assistenttræner i Team Tvis Holstebro. 

Kurset sætter fokus på: Positionsskud, placeringsevne i målet, styrketræning, teknisk træning med og uden bold, hvordan du/skal vi forberede målmændene til kampene, hvordan kan vi hjælpe målmændene under kampene. 

For trænere og målmænd i vores samarbejdsklubber koster det 400 kr pr. deltager at være med - og som klub er det muligt at få fem deltagere med for 1.350 kr. For ikke-samarbejdsklubber er prisen henholdsvis 450 kr. og 1.500 kroner. 

Tilmelding skal ske senest 2. november på info@aalborghaandbold.dk med navn på klub og deltagere samt faktura-adresse. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@aalborghaandbold.dk eller på 96 35 20 30. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere