Mads Mensah kæmper for VM-plads - i Gigantium

- 05/01/13

I går slog det danske landshold Tunesien med 30-29 efter 15-16 ved pausen. Mads Mensah Larsen scorede både kampens første og sidste mål i kampen - det var de eneste to scoringer han blev noteret for.

I dag tager Mads Mensah Larsen og det danske landshold i mod Montenegro kl. 17.10 i Gigantium Arena. Billetter kan købes på www.billetnet.dk.

Det danske U-21 landshold spillede igår den første ud af tre kvalifikations-kampe i Slovakiet med Rasmus Bech og René Antonsen på holdkortet. Gårsdagens kamp mod værterne endte 25-25 efter slovakisk føring på 14-11 ved pausen. Med otte minutter igen var Danmark bagud med fire, og først tre sekunder før tid scorede TMS Ringsteds Stig Bugge til slutstillingen. René Antonsen blev noteret for fire scoringer.

I dag er Mads Mensah Larsen, som sagt i ilden med det danske landshold. U-21 landsholdet spiller kl. 15.30 mod Grækenland og Sverige spiller igen mod Tyskland. Her er Tobias Aren ikke længere at finde i truppen grundet problemer med skulderen. Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere