​Mandfolkepræstation holder liv i gulddrømmen

- 06/06/19

Hvilken mandfolkeindsats. Med ryggen mod muren flere gange stod vi sammen som aldrig før og kæmpede os tilbage til en sejr på 31-32 i absolut sidste sekund af aftenens finale i Gudme.

Det blev en af de aftener, der havde det hele – og mere til. Drama, spænding, højintens kulisse og meget mere. Og så sluttede det ikke mindst i stor eufori for det røde hjørne, der kunne se Magnus Saugstrup sende finaleserien hjem til Jutlander Bank Arena, hvor det hele skal afgøres på søndag.

Hver en kvadratcentimeter var proppet til bristepunktet i SU’VI:T Arena, og det blev en højintens affære fra allerførste fløjt – og den intense stemning fortsatte kampen igennem i en kulisse, der var en finale værdig.

Det var ikke mindst takket være de 200 medrejsende Aalborg-tilhængere, der simpelthen leverede en forrygende opbakning kampen igennem.

En opbakning, som spillerne i den grad gjorde sig fortjent til. De kom med alt, hvad de havde, og lagde hjertet og sjælen i hallen i aften i forsøget på at fremtvinge en altafgørende tredje finale på søndag i Aalborg – og det lykkedes.

Henrik Møllgaard svingede med dirigentstokken, gik forrest i angrebet og hamrede otte scoringer i kassen. Men hvad der skinnede allermest i aftenens af alle drengenes vilje – viljen til at ville vinde – og vi fik, hvad vi kom efter.

Nu er alle sejl sat mod søndag kl. 16.00, hvor den tredje og altafgørende finale skal spilles i Jutlander Bank Arena. Billetsalget starter kl. 14.00 i morgen fredag.

Vi glæder os til at indtage Arenaen søndag til endnu en finalefest, hvor vi vil give den ALT for at hente vores fjerde DM-titel – og vi håber, I er med endnu engang – som I var det på så forrygende vis i det røde hjørne her til aften.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold: 
Lasse Møller 8, Niclas Kirkeløkke 7, Emil Jakobsen 7, Frederik Bo Andersen 3, Emil Lærke 1, Oscar Bergendahl 1, Frank Mikkelsen 1, Josef Pujol 1, Odinn Rikhardsson 1, Jon Andersen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Henrik Møllgaard 8, Sebastian Barthold 7, Magnus Saugstrup 6, Mark Strandgaard 4, René Antonsen 4, Jesper Meinby 2, Janus Smarason 1.

Redninger:
Ole Erevik: 4/19 (21 %)
Frank Mikkelsen: 7/24 (29 %)

Kristian Sæverås: 1/6 (17 %)
Mikael Aggefors 9/35 (26 %)

Udvisninger:
GOG Håndbold: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 6 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding. 

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 2.011.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere