Marcus Mørk glæder sig til gensynet med Mors-Thy Håndbold

- 11/02/14
Da vi 27.oktober vandt 29-24 over Mors-Thy Håndbold på udebane i Nykøbing sad 26-årige Marcus Mørk uden for med en skade. 

Det forhindrede ham i at møde sine tidligere holdkammerater fra sidste sæsons succes-mandskab. Men onsdag kl. 19.30 sker det i Gigantium, når der igen er lokalbrag - med flere end 4.000 tilskuere på lægterne. 

Nu er Marcus Mørk tilbage efter sin skulder-skade, og i lørdags spillede han sin hidtil bedste kamp i den røde trøje, da han scorede otte mål i sejren i Ribe. Det var  hans kun 10. optræden på holdet i denne sæson. Nu peger pilen i den rigtige retning. 

- Selv om jeg spillede fuld tid i angrebet i Ribe, har jeg ikke haft smerter bagefter. Nu glæder jeg mig til at møde Søren P., Meinby og de andre venner, selv om det selvfølgelig bliver en speciel kamp, siger Marcus Mørk. 

- Vi skal fortsætte sejrsstimen i Gigantium og bygge videre på de positive takter, der var i kampen i Ribe. Mors har vundet de to seneste kampe mod TMS Ringsted og Skive ret sikkert, så de kommer med stor selvtillid og garanteret med 120 km i timen. Det er vi forberedt på og skal fastholde initiativet i kampen, siger Marcus Mørk. 

Cheftræner Nikolaj Jacobsen har Ole Erevik tilbage i truppen efter veloverstået familieforøgelse, og alle spillere meldes klar med undtagelse af langtidsskadede Martin Larsen. 

Kampen spilles kl. 19.30 og dømmes af Ole Blok og Jesper Kirkholm Madsen. 

Det er fortsat muligt at købe billet på www.aalborghaandbold.dk


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere