Medlemsboom i Aalborg Håndbold Support

- 12/08/13
 Aalborg Håndbold Support, der er klubbens officielle  fan-klub, har oplevet et sandt medlemsboom de seneste måneder.

- Tilgangen af nye medlemmer tog for alvor fart omkring semifinalerne  og finalerne i sidste sæson, og det er glædeligt, at det fortsætter her i optakten til den nye sæson, siger Tina Østergaard, der er formand for Aalborg Håndbold Support.

- Vi har nu rundet 250 officielle medlemmer, og det er gør os til en af de største aktive fanklubber i dansk håndbold. Det er vi stolte over, og samtidig gør vi opmærksom på, at vi har plads til endnu flere. Vi arrangerer bl.a. ture til de fleste udekampe, og f.eks. er vi med, når vi spiller i Kiel på fredag. Vi har godt 40 tilmeldte til turen, og vi skal nok markere os blandt de flere end 10.000 tyskere, der allerede har købt billet til kampen.

Et medlemskab af Aalborg Håndbold Support koster 100 kroner for en sæson, og det giver en række fordele, som fremgår af klubbens hjemmeside - www.aahs.dk, hvor du også kan melde sig ind på dette link:   http://aahs.dk/bliv-medlem/

- Vi har et rigtigt godt sammenhold i klubben, og det er spændende at være en del af fællesskabet og følge holdet i med-  og modgang - på allertætteste hold, siger Tina Østergaard.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere