Meget spilletid og scoring af Simon Hald, da Frankrig blev besejret

- 06/11/15
Fem minutter ind i 2. halvleg blev Simon Hald sendt ind i det danske midterforsvar, da A-landsholdet mødte de franske verdensmestre ved Golden League i Norge. Den store stærke Aalborg-spiller var med i resten af kampen og medvirkede til sejren på 23-22 med bl.a. en scoring til 17-11 fra stregen.

Ved samme turnering tabte Norge med Sander Sagosen i en meget central rolle 28-27 til Island - efter at nordmændene havde ført sikkert det meste af kampen. Sander Sagosen scorede fire mål. Aron Edvardsson overværede hele kampen fra den islandske bænk.

Lørdag mødes Simon Hald og Sander Sagosen i en direkte duel. Kampen mellem Danmark og Norge kan ses lørdag kl. 18.15 på TV 2 Sport - med optakt fra kl. 17.25.

Andreas Palicka var med det svenske landshold, der hjemme i Halmstad vandt 30-21 over Rusland. Palicka kom dog ikke på banen, da Flensburg-keeperen Mattias Andersson havde en af de helt store dage i målet.

Kl. 16.00 i eftermiddag skal Martin Larsen i aktion på det danske udviklingslandshold, når de møder Spanien i en turnering i Wagrowiec i Polen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere