Mens vi venter på top-braget lørdag: Pokal-modstander klar

- 09/04/13
Vores tre svenske landsholdsspillere, Johan Sjöstrand, Johan Jakobsson og Niclas Barud,  havde rejsedag mandag hjem fra nederlag i Polen i EM-kval, men de var alle klar til dagens træning i Gigantium.

Her stødte de til den øvrige trup, hvor alle meldes klar til de videre forberedelser til top-braget i Gigantium på lørdag 13. april kl. 15.00, hvor det stjernespækkede mandskab fra KIF Kolding København kommer på besøg. 

KIF Kolding København var i kamp tirsdag aften i pokalturneringens sjette runde, hvor holdet vandt 34-25 på udebane over 1. divisionsholdet Tønder. 

I samme runde vandt SønderjyskE på hjemmebane 34-31 over Skjern Håndbold, og det betyder, at vi i næste runde skal møde netop sønderjyderne på udebane. Kampen er ikke fastlagt endnu og skal afvikles senest 30. juni. 

Men allerede på onsdag i næste uge spiller vi den vigtige udekamp i slutspillet mod netop SønderjyskE, der altså igen viste  stor styrke på hjemmebane.  Skjern førte 12-6 i 1. halvleg, men alligevel gik ned til sidst. Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere