Mikkel Hansen skifter til Aalborg Håndbold

- 18/02/21
Den danske verdensstjerne Mikkel Hansen skifter fra sommeren 2022 til Aalborg Håndbold på en 3-årig kontrakt.
 
Mikkel Hansen er flere gange blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller. Han har foruden et hav af individuelle priser bl.a. været med til at vinde EM, OL og VM – senest ved VM-slutrunden i Egypten, hvor han desuden blev kåret som den mest værdifulde spiller.
 
I klub-regi har han siden 2012 repræsenteret Paris Saint-Germain, hvor han har været en af de absolut største profiler gennem tiden hos et af Europas førende klubhold.
 
Det er selvsagt en glad og stolt direktør, der her sætter ord på tilgangen.
 
- Det er en af de største dage i Aalborg Håndbolds historie. Mikkel er jo en af verdens absolut bedste spillere, og det har han været igennem en lang årrække. Det er et gigantisk scoop for klubben, og jeg glæder mig virkelig meget over tilgangen. Vi har over en længere periode været inde i en rivende udvikling, og med denne signing er vi nu klar til at sætte overliggeren endnu højere, siger direktør Jan Larsen.
 
Hovedpersonen selv glæder sig til at skifte en håndboldtilværelse i den franske hovedstad ud med Nordens Paris, og han har store ambitioner forud for sit skifte til Aalborg Håndbold.
 
- Jeg ser virkelig meget frem til at vende tilbage til dansk håndbold. Aalborg Håndbold er en meget spændende klub, der har præsteret store resultater på den internationale scene. Jeg har fortsat kæmpe ambitioner, og jeg tror på, at jeg kan være med til at hjælpe klubben med at tage endnu et skridt op ad den europæiske rangstige, siger Mikkel Hansen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere