Morten Nergaard: Jeg skal præstere, når jeg får chancen

- 31/05/12
Vores nye norske keeper fra den kommende sæson, Morten Nergaard, 25 år, glæder sig til at prøve sine håndboldmæssige evner af i den danske liga næste sæson.

- Den danske liga er et par niveauer over den norske. De enkelte spillere er bedre, og dermed bliver træningen også bedre. Så jeg glæder mig til at se, hvor god jeg kan blive. Udfordre mig selv og få et godt samarbejde med Ole Erevik, som jeg kender godt i forvejen. Jeg ved, at jeg skal præstere, når jeg får chancen, og sådan er det.

Morten Nergaard sluttede for 14 dage siden i sin norske klub Elverum med at blive slutspilsmester - og blev kåret som kampens spiller i den afgørende kamp mod Haslum.

Han har altid spillet i Elverum, og han kom på det bedste seniorhold som kun 16-årig.

- Som dreng prøvede jeg næsten al slags sport, men primært fodbold og håndbold. Jeg blev var playmaker i håndbold og blev først senere "placeret" i målet. Fra jeg var 16 år, fik håndbold højeste prioritet,  og jeg kom hurtigt på U-landsholdet, siger Morten Nergaard, der ved siden af håndbolden har taget en uddannelse som gymnastiklærer.

Vores nye trænere, cheftræner Nikolaj Jacobsen og assistenttræner Morten Bjerre, kalder til første træning onsdag 18. juli. Inden da skal Morten Nergaard med det norske B-landshold i træningslejr i Stavanger fra i morgen fredag og derefter til Polen for at spille to landskampe.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere