Morten Slundt og Jesper Meinby stopper i Aalborg Håndbold

- 13/05/16
Efter fire sæsoner i Aalborg Håndbold har playmakeren Morten Slundt spillet sin sidste kamp for Aalborg Håndbold. Han har selv ønsket at prøve nye udfordringer. Også Jesper Meinby stopper.
 
Morten Slundt om beslutningen: 

-Jeg bliver 32 år her senere på måneden, og det er det rigtige tidspunkt for mig at prøve nye udfordringer. De fire sæsoner i Aalborg Håndbold har budt på store oplevelser med et dansk mesterskab, sølvmedaljer og to gange deltagelse i Champions League. Ikke mindst har det altid været en fornøjelse at spille i Jutlander Bank Arena foran landets største hjemmepublikum, siger Morten Slundt.
 
-Vi ville gerne have fortsat samarbejdet med Slundt, men respekterer hans beslutning. Han har en stor andel i de resultater, vi har opnået de seneste år – en rigtig fighter, der bidrager i både forsvar og angreb og en dygtig holdspiller. Vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 
-Vi er desuden i fællesskab med Jesper Meinby blevet enige om at stoppe samarbejdet, og vi ønsker ham held og lykke, siger Jan Larsen.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere