Morten Slundt: Vi skal ramme topformen og godt fra start

- 25/03/13
Fra på onsdag stilles der for alvor skarpt på slutspillet i herreligaen. Det er tæt på at være knald eller fald-kampe i denne uge, hvor de første to runder spilles. Onsdag kl. 20.00 spiller vi første kamp i Gråkjær Arena i Holstebro mod formstærke Team Tvis Holstebro, og på lørdag kl. 19.00 tager vi imod SønderjyskE i Gigantium. TV 3 Sport 1 viser kampen fra Holstebro på onsdag. 

Efter et år i den tyske Bundesliga er Morten Slundt tilbage i det danske slutspil. Tre gange tidligere har han spillet slutspil for Nordsjælland Håndbold og haft stor succes med det. 

- Det bliver dejligt at komme i gang med slutspillet. Nu har der været nok snak om det - nu gælder det de 2 x 30 minutter inde på banen. Som spillere kender vi betydningen af kampene, og vi vil i semifinalen. Når vi først har vi kvalificeret os til det, så kan alt ske. Som jeg ser det, er kampen om mesterskabet meget åbent, og alt kan ske, siger Morten Slundt, der er i gang med sin første sæson i Aalborg Håndbold. 

- Vi har spillet bedre og bedre de seneste måneder, men det bliver svært både i Holstebro og hjemme mod SønderjyskE på lørdag. Det er to formstærke hold, der også er parat til at sætte fuld skrue på her i slutspillet. Vi skal toppe i denne uge og sikre os fire point, inden alle hold har en landskamp-pause i næste uge til at bygge op til de næste kampe, siger Morten Slundt. Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere