Næste stop: Paris

- 01/12/17

Det tætte kampprogram fortsætter, og turen går i dag til Frankrig. Her venter en udfordring af de helt store, når vi i morgen, lørdag, løber på banen mod Paris Saint-Germain. Kampen starter kl. 17.30 og kan ses direkte på DR3.

Den seneste uges tid har budt på tre fantastiske sejre. Først besejrede vi Århus og senere Veszprém samt BSV efter dramatiske afgørelser. Vi skal nu forsøge det samme i morgen, men det bliver uden tvivl en utrolig svær opgave mod håndboldstormagten, PSG.

Franskmændene topper den svære Gruppe B i VELUX EHF Champions League, og de har indtil nu sikret sig 16 point ud af 18 mulige. Efter sidste weekends sejr mod Veszprém er vi oppe på fire point, men der er nu kun et point op til sjettepladsen, som giver adgang til videre avancement.

Dette point vil vi forsøge at jagte i morgen, selvom det naturligvis bliver en særdeles svær opgave. På den anden side står nemlig Mikkel Hansen, Karabatic-brødrene, Remili, Sagosen, CL-topscorer Uwe Gensheimer og yderligere en lang række af verdensklassespillere, der er klar til at gøre det svært for os.

To gange i denne sæson har vi allerede mødt Paris. Første gang var en testkamp i Jutlander Bank Arena, hvor vi tabte med 10, mens anden gang var det omvendte opgør i Gruppe B, som PSG vandt med syv mål. I perioder spillede vi op med franskmændene i disse kampe, men deres kvalitet overmatchede os set over 60 minutter.

Hvis vi skal have point med retur til Aalborg efter morgendagens kamp, er der ingen tvivl om, at vi skal levere på vores absolut højeste niveau. Gør vi det, har vi en lille chance for at skabe den helt store overraskelse, men der er ingen tvivl om, at hjemmeholdet er kæmpe favoritter til opgøret.

Vi vil igen være uden fire spillere, og det er dermed de samme 12 spillere, som har hentet tre sejre på stribe, der skal forsøge at gøre det igen. De vil få opbakning fra knap 50 tilrejsende Aalborg-tilhængere, der har taget turen til Paris for at støtte holdet, og vi vil gøre alt for at kvittere med en brandkamp.

Der er kampstart kl. 17.30 i morgen, lørdag, og kampen kan ses direkte på DR3 fra kl. 17.25.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere