Neas Energy og Det Faglige Hus hovedsponsorer i Aalborg Håndbold

- 22/08/13
 De forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold får ikke blot én, men to hovedsponsorer i den kommende sæson. Neas Energy, der er klar til syvende sæson som hovedsponsor, får selskab af Det Faglige Hus, som tager fat på tredje sæson som sponsor i Aalborg Håndbold - og nu som hovedsponsor.

- På seks sæsoner har vi opnået at være med til at vinde to danske mesterskaber, og vi glæder os til at fortsætte i den nye sæson. Deltagelsen i Champions League giver ekstra fokus og tv-eksponering, og vi glæder os over klubbens fortsatte positive udvikling med stigende tilskuer-opbakning til kampene i Gigantium og tilgang  af nye samarbejdspartnere, siger Bo Lynge Rydahl, adm. direktør i Neas Energy.

Landsformand i Det Faglige Hus Johnny Nim, siger om samarbejdet:

- Aalborg Håndbold er blandt de førende og absolut mest eksponerede klubber i nordjysk idræt, og derfor er det naturligt for Det Faglige Hus at benytte klubben som fundament for vort virke i landsdelen. Vi får valuta for pengene i form af god tv-eksponering i såvel turnering som Champions Legue, oplevelser for vores medlemmer og i det hele taget et professionelt samarbejde med Aalborg Håndbold.

- Vi er stolte af at kunne præsentere to hovedsponsorer og fortsætte samarbejdet med både Neas Energy og Det Faglige Hus, som er to meget aktive partnere. Det giver ekstra udbytte for parterne at samarbejde over flere år, og vi ser forlængelsen af samarbejdet som et udtryk for tilfredshed fra alle parter, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere