​Nederlag i Hamburg - klar til 1/8- finalen i Champions League

- 23/02/14
Det blev det ventede nederlag på udebane mod HSV Hamburg. 28-20 efter tysk føring på 12-9 ved pausen. Resultatet betyder, at vi er tre hold, der slutter lige med otte point, og efter EHFs tolkning af reglerne slutter vi på fjerdepladsen. Når der trækkes lod til 1/8-finalerne på tirsdag i Wien kan vi trække FC Bracelona, THW Kiel eller det ungarske storhold Vesprem. 

Vort skadesplagede hold leverede en flot fighterindsats i Sporthalle Hamburg og uddelte flere øretæver i forsvaret i forhold til kampen mod SønderjyskE tidligere på ugen.  Uden Johan Jakobsson, Mads Mensah og Marcus Mørk var ansvaret som spielführer lagt i hænderne på Håvard Tvedten, der styrede angrebsspillet flot, men hvor vi uundgåeligt kom i menneskehænder hos de granvoksne tyske forsvar. 

Vi fulgte godt med i de første 30 minutter, men efter pausen sendte hjemmeholdet hele arsenalet på banen, og anført af Duvnjak  fik vi en regulær lektion i 2. halvleg. Fejlene begyndte at melde sig, og vi kunne ikke komme igennem til kvalificerede afslutninger.
Her så vi forskellen på et tysk topmandskab og et decimeret dansk mandskab - ganske vist flot kæmpende.

Nu afventer vi lodtrækningen på tirsdag og ser ellers frem mod hjemmekampen i ligaen på torsdag mod GOG.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere