Nederlag i sidste sekund

- 12/09/17

Det var lige ved og næsten til aften i Kolding. Men en scoring fra KIF Kolding København i sidste sekund resulterede i et smertefuldt 23-22 nederlag.

Første halvleg startede meget lige, hvilket var kendetegnet for kampen, hvor ingen af holdene på noget tidspunkt førte med mere end to. Midt i halvlegen kom Søren Pedersen på mål, og han stod en rigtig flot kamp og diskede op med flere flotte redninger.

Efter en tæt første halvleg kom vi ud på toppen ved sideskiftet, og vi førte 12-13 ved pausen. Vi var i teten til stillingen 15-16, men derfra kom vi ikke i front igen. For mange fejl satte desværre en stopper for, at vi kunne trække de to point med nordpå denne aften.

I de døende minutter havde vi ellers chancen for at tage sejren med til Aalborg. Men efter et flot forsvarsstop lavede vi symptomatisk for kampen en teknisk fejl, og KIF kom på bolden med et halvt minut tilbage. Efter en timeout fik de sat et spil op, der resulterede i den afgørende scoring fra Philip Stenmalm med få sekunder igen. Han blev også topscorer med 7 mål og førte an for hjemmeholdet sammen med en velspillende Marcus Cleverly i målet.

Nu skal vi hurtigt ovenpå igen og se frem ad. Allerede lørdag venter en ny vigtig udebanekamp, når vi tager hul på dette års VELUX EHF Champions League, når vi i første gruppespilskamp skal møde SG Flensburg-Handewitt. 

MATCHFACTS:

Målscorere for KIF Kolding København:
Philip Stenmalm 7, Bo Spellerberg 4, Magnus Landin 3, Cyril Vidues 3, Nicolas Kristiansen 2, Morten Bjørnshauge 2, Jacob Hansen 1, Jens Peschardt 1.  

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Andreas Holst 4, Patrick Wiesmach 3, Martin Larsen 3, Simon Hald 3, Tobias Ellebæk 3, René Antonsen 2, Sebastian Barthold 2, Lovro Jotic 1, Buster Juul 1. 

Udvisninger:
KIF Kolding København: 3 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen.

Dagens tilskuertal i Sydbank Arena var 2.470. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere