Nederlag mod BSV trods forrygende start

- 18/03/14
Det lignede en sikker sejr. Føring på 7-1 og 9-2 efter 17 minutter, og BSV i spillemæssig krise. Men så sprang krisen over på vores hold, og i resten af 1. halvleg halede gæsterne ind på os, så føringen kun var på tre mål ved pausen.

Vi burde have ført med seks mål ved pausen, bl.a. misbrugte vi tre straffekast i 1. halvleg, og efter pausen lugtede BSV og specielt Kjelling sejr. De fik kontakt ved 16-16 efter 17 minutter, og vi fulgtes ad til 20-20 indtil seks minutter før tid. Så var det BSV, der havde overtaget og tog fra Gigantium med to point.

Vi fightede det bedste, vi havde lært, men spillemæssigt magtede vi ikke at lukke kampen, da vi havde chancen tidligt i kampen.

BSVs sejr betyder, at puljen nu er fuldstændig åben. Vinder KIF Kolding København den forventede hjemmesejr over SønderjyskE i morgen kommer de på seks point, mens BSV og SønderjyskE hver har to point. Vi har det ene point, vi fik med over fra grundspillet.

Det betyder, at vi for alvor er presset før kampen mod KIF Kolding København på onsdag i Gigantium, men intet er umuligt.

Inden den kamp venter 1/8-finalen i Champions League mod FC barcelona på søndag kl. 15.00.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere