Nederlag til GOG gør vejen til semifinalerne ekstra besværlig

- 27/04/16
Et kvarters godt spil var ikke nok til at sikre to point i det vigtige opgør mod GOG. Vi indkasserede et nederlag på 26-25 efter en tæt afslutning, hvor vi halsede bagefter og aldrig fik kontakt igen.

Nederlaget betyder, at vi vejen mod semifinalerne bliver ekstra besværlig. Kravet er sandsynligvis tre sejre i tre kampe, og næste onsdag får vi chancen igen på hjemmebane, når vi møder Århus Håndbold.

Efter at have været bagud 12-10 ved pausen fik vi momentum i begyndelsen af 2. halvleg. Palicka stod godt i målet, forsvaret fungerede, og vi fik løbet kontra og scoret på chancerne - lige indtil vi kom i overtal efter et kvarters spil ved stillingen 19-16 til os.
Vi misbrugte to chancer i overtallet, som vi endte med at tabe 2-0, og de efterfølgende minutter tabte vi 3-0, så der nu stod 21-19 til GOG på tavlen. En mavepuster i en periode, hvor vi havde muligheden for at afgøre kampen.

Vi fightede videre i den sidste del af kampen, men haltede hele tiden bagud med et eller to mål, ikke mindst fordi Andreas Holst Jensen her meldte sig ind i kampen for første gang. I den anden ende af banen kom vi til dårlige afslutninger, så slaget var tabt.

Vi fik desværre Sander Sagosen skadet efter 10 minutters spil, da han trådte om i en aktion i forsvaret. Han forsøgte at spille videre, men det var ikke muligt. Morten Slundt sled sig til gode scoringer, og Christian Jensen kom flot igen med fire scoringer efter pausen.

Der var come back til Simon Hald efter en længere skadespause, og han viste bl.a. sit værd med to scoringer i 1. halvleg.

Næste opgave er næste onsdag kl. 20.30 på hjemmebane mod Århus Håndbold.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere