Nedtur i Aarhus efter katastrofal indsats i 1. halvleg

- 24/09/14
Så kom den kamp, hvor vi røg i en nedtur, som var til at tage og føle på: Sæsonens første nederlag med cifrene 23-16 til Århus Håndbold, der førte 13-3 ved pausen. 

Kampen var reelt afgjort, da vi var bagud 7-0 efter 15 minutter og 30 sekunder. Vi spillede langsomt og uinspireret i angrebet, hvor vi ikke kom til kvalificerede afslutninger mod et velfungerende Århus-forsvar. Til gengæld gav vi hjemmeholdet muligheder for kontraer. Trods 7-0 havde Søren Westphal flere gode redninger. 

Vi scorede vort første mål efter 16 minutter og 44 sekunder. Signeret Emil Berggren. Forinden havde Sander Sagosen forladt banen med en forstuvet fod, og han var ikke i stand til at spille videre. 

Vi scorede tre mål på godt tre minutter til 3-7, men vi formåede heller ikke at score de sidste 11 minutter, så der stod 13-3 på måltavlen ved pausen. 

Skuffende. 

Vi indledte 2. halvleg med tre hurtige mål, men hjemmeholdet bevarede føringen på 10 mål indtil 18-8 efter et kvarter. Derfra kom vi tættere og tættere på, men ikke nærmere end fem mål, og med lidt større koncentrationen i de sidste to minutter havde vi holdt modstanderne nede på 21 mål. Det skete ikke. 

Ole Erevik, der kom ind efter 22 minutter i 1. halvleg, var sit holds bedste, ligesom U 18-spilleren Magnus Saugstrup, der kom på banen i de sidste 12 minutter, viste den gejst og vilje, man savnede ved flere af de etablerede spillere. 

Trods den svingende indsats i forsvaret lykkedes det at holde hjemmeholdet nede på 21 mål i de første 58 minutter. Godkendt, så konklusionen er, at vi mere tabte til os selv på dårligt angrebsspil og kvalificerede afslutninger fra bagkæden end til et velspillende Århus-mandskab. 

Vi var fortsat uden Marcus Mørk, Martin Larsen, Olafur Gustafsson og Christian Jensen, der har forstuvet sin venstre hånd. Læg dertil Sander Sagosens skade efter ca. 10 minutter. 

Stor tak til de 50 medrejsende tilskuere fra Aalborg Håndbold Support, der trofast bakkede holdet op trods de triste cifre på måltavlen. 

Næste opgave er premiere-kampen i Champions League på udebane i Dunkerque i Frankrig på søndag kl. 15.10. En kamp, du kan følge direkte på DR 1. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere