Niclas Barud også udtaget til det svenske landshold

- 29/10/12
24-årige Niclas Barud er blevet efter-udtaget til det svenske landshold,der mødes i dag og skal spille to landskampe i denne uge. Han er udtaget som erstatning for forsvarskrumtappen Tobias Karlsson, Flensburg-Handewitt, der er har ryg-problemer og kan derfor ikke spille.   Niclas Barud er i forvejen noteret for 18 A-landskampe for Sverige.

Dermed har vi fire spillere med i den svenske trup. Det er Johan Sjöstrand, Tobias Aren, Johan Jakobsson og Niclas Barud.

Sveriges kampe i denne uge gælder kvalifikation til EM i Danmark i 2014, og første kamp er på torsdag 1. november mod Ukraine i Lund, og lørdag 3. november gælder det udekampen mod Holland.

Ole Erevik og Håvard Tvedten er med det norske landshold i denne uge. Det gælder også EM-kval - onsdag hjemme mod Tyrkiet og søndag ude mod Litauen.

Desuden er Mads Mensah Larsen med det danske landshold, der lørdag og søndag spiller herhjemme mod Argentina, og René Antonsen og Rasmus Bech - sidstnævnte udlejet til Team Vesthimmerland - er til samling i Ringsted med U 21 - landsholdet.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere