Nikolaj J. klar til varmt gensyn med Gudme-Hallerne onsdag aften

- 12/11/13
Cheftræner Nikolaj Jacobsen har tilbragt mange hundrede timer i Gudme-Hallerne i sin aktive karriere, og onsdag aften byder et talstærkt sydfynsk publikum ham velkommen tilbage i hallen som cheftræner for Aalborg Håndbold. 

GOG er tilbage i toppen af dansk håndbold og har imponeret med flot spil og gode resultater i denne første sæson i ligaen siden konkursen for fire år siden. 

Onsdag kl. 20.00 gælder det to meget vigtige point for begge mandskaber i bestræbelserne på at hænge på topholdene i ligaen, og du kan følge kampen direkte på TV 3 Sport 1. 

-Vi har en bedre fysik end dem, og så skal vi passe godt på bolden, når vi har den, og ikke lade GOG komme til at styre tempoet med kontraer og anden-bølge pres, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. 

GOGs keeper, Kevin Møller, har vist sig som en af ligaens allerbedste, og angrebsmæssigt styres holdets spil af Snorri Gudjonsson med den spilleden direktør Kasper Jørgensen og Minik Dahl Høegh på venstre backen og stortalentet Niclas Kirkeløkke på højre backen. Desuden har hjemmeholdet dygtige og løbestærke fløje i Tobias Møller og Kasper Kildelund. Holdet trænes af den tidligere forsvarskæmpe, Jakob Larsen. 

Nikolaj Jakobsen kan igen glæde sig over at have Marcus Mørk til rådighed. Derimod er der tvivl om Ole Erevik, Johan Jakobsson og Stig Bugge og deres deltagelse i kampen. Venstre fløjen Buster Juul er definitivt ude med en fodskade. 

- Der bliver tryk på i den gode gamle hal i Gudme. Det glæder vi os til, og jeg håber, at vi har begge point med hjem i bussen, selv om det bliver 60 minutters hård fight, siger Nikolaj Jacobsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere