Nikolaj Jacobsen: En opgave, der skal løses

- 03/09/12
Cheftræner Nikolaj Jacobsen er tilfreds med udfaldet af formiddagens lodtrækning til kvartfinalerne, hvor vi trak hjemmebane mod 1. divisionsholdet Team Sydhavsøerne, der har base i domkirkebyen Maribo på Lolland.

- Vi er godt tilfredse. Vi ønskede primært at undgå at trække Bjerringbro-Silkeborg eller Skjern, men skal vi vinde pokalturneringen skal alle hold jo besejres. Vi har respekt for alle hold, og Team Sydhavsøerne er et af de bedre hold i 1. division , hvor de har spillet i mange sæsoner. Det er imidlertid en opgave, som vi skal løse og sikre os adgang til Final4, som er et af vores mål i denne sæson, siger Nikolaj Jacobsen.

Team Sydhavsøerne, der trænes af Jimmi Albrechtsen, er kommet i kvartfinalen via en walk over, da de skulle have mødt AG København i 1/8-finalen. Holdet lagde ud i turneringen i weekenden ved på hjemmebane at vinde 29-27 over Holte IF, der er nyoprykket i 1. division.

Holdets farligste målskytte er venstre backen Frederik Nielsen, der tidligere har spillet i bl.a. FIF og for Mors-Thy, ligesom holdet tæller spillere Danni Jørgensen, Mads Knutzon, Andreas Stryger, Ronnie Vilstrup, Tim Udby og Kim Jørgensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere