Nikolaj Jacobsen genser Silkeborg med glæde og stor respekt

- 13/12/12
- Det bliver svært, men jeg glæder mig til gensynet med min gamle hjemmebane i Silkeborg, og vi går ind til kampen med stor respekt for BSV. Det bliver en rigtig topkamp i en kulisse, der er en topkamp værdig i den flotte, ombyggede hal i Silkeborg og med masser af tilskuere.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er klar til fredagens top-brag i JYSK Arena, som hallen nu hedder med flotte sky-bokse og toptunet til håndbold på højeste niveau. Efter fem sæsoner som assistenttræner i BSV er det første gang, Nikolaj Jacobsen vender tilbage til Silkeborg - nu som cheftræner for os. Hans hold har mødt Bjerringbro-Silkeborg to gange tidligere i denne sæson med sejr på 25-19 i Super Cuppen og 27-20 i liga-kampen 3. oktober, begge gange i Gigantium.

- Det er selvfølgelig dejligt at have vundet disse to kampe, men til selve kampen i morgen, kan jeg ikke bruge det til ret meget. Det er en helt ny kamp, der venter i morgen. På nye præmisser - med ikke mindst mange fysisk og mentalt slidte spillere på begge hold - og skadede spillere, der er helt eller delvist ude, siger Nikolaj Jacobsen.

BSV er p.t. på andenpladsen i ligaen med 23 point, mens vi deler andenpladsen med Skjern med hver 22 point. Med en sejr passerer vi dermed BSV, der så sent som i mandags tabte 32-25 på hjemmebane til Ribe-Esbjerg, mens vi også var i problemer i fredags - i Skive,   hvor vi med nød og næppe halede en sejr hjem på 19-18.

- Vi er i en fase i turneringen, hvor den slags kampe kommer. Vi har indtil videre været gode til at vinde disse kampe, og derfor står vi i dag med 11 sejre på stribe. I morgen er det en kamp mellem to lige stærke hold, og så er det dagsformen og de små marginaler, der bliver afgørende, siger Nikolaj Jacobsen.

Efter kampen i morgen i Silkeborg skal vi allerede på onsdag spille på udebane mod TMS Ringsted, der formåede at tage point fra BSV tidligere på sæsonen, og næste lørdag venter en ny topkamp - på hjemmebane i Gigantium mod Team Tvis Holstebro. Vi runder af med udekamp i Aarhus 26. december kl. 20.00.

Kampen i Silkeborg i morgen vises direkte på TV 2 Sport kl. 19.30  og fløjtes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere