Nikolaj Jacobsen: Vi går efter førstepladsen i grundspillet

- 01/01/14
- Førstepladsen i grundspillet og mindst 1/8-finale i Champions League. 
 
Så klar efter meldingen fra cheftræner Nikolaj Jacobsen, efter at den hjemlige liga og Champions League er sat på stand by på grund af EM. 19 af 26 kampe er spillet ligaen, og i CL er syv af 10 kampe i gruppen spillet. 
 
- Jeg synes, vi har et fantastisk udgangspunkt i begge turneringer. De 19 kampe i ligaen har givet 29 point efter 14 sejre, en uafgjort og fire nederlag. Det er bedre end på samme tidspunkt sidste sæson, og vi er kun to point fra førstepladsen og et point fra andenpladsen, siger Nikolaj Jacobsen. 
 
- Jeg er ikke enig med de tv-kommentatorer, der forleden påstod, at vi havde været svingende. Vi har vundet alt på hjemmebanen i Gigantium og holdt kursen, selv om vi har spillet syv kampe i Champions League med stor succes. Og af de fire bedst placerede hold i ligaen har vi haft den smalleste trup til rådighed på grund af skader.  Det er primært de samme spillere, der har trukket læsset i de 28 betydende kampe, vi har spillet indtil nu, og så har tre meget unge spillere, Nicolai Nygaard Pedersen, Simon Hald og Christian Jensen, gjort forrygende indhop. Christian er fortsat kun U 18-spiller,mens de to andre spiller deres første sæson som senior. Marcus Mørk og Stig Bugge, der begge var købt ind til start-syveren, har været skadet det meste af sæsonen, og desuden har vi sagt helt farvel til Tobias Aren, og Martin Larsen er korsbåndsskadet igen, siger Nikolaj Jacobsen. 
 
-. Vi går efter førstepladsen i grundspillet og skal under alle omstændigheder have to point med over i slutspillet. Vi har syv kampe tilbage i grundspillet med hjemmekampe mod Team Tvis Holstebro, Mors-Thy Håndbold, SønderjyskE og GOG, mens vi spiller ude mod Skanderborg, Ribe-Esbjerg og Århus Håndbold. 
 
Vi har fået otte point i syv kampe i Champions League og været tæt på at tage point fra både SG Flensburg-Handewitt og HSV Hamburg i Gigantium. Vi mangler udekampe mod Naturhouse La Rioja og HSV Hamburg og hjemmekamp mod Gorenje Velenje - alle kampe, der spilles i februar. 
 
- Vi skal mindst have et point mere - og helst flere for at få tredjepladsen. Vi skal i 1/8-finalen og gerne trække en attraktiv modstander. Det ville da være herligt f.eks. at trække Paris med Mikkel Hansen. Det fortjener publikum i Gigantium, og mon ikke en sådan kamp ville blive udsolgt, siger cheftræneren. 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere