​Nu bliver det alvor

- 22/08/19

Fredag aften skydes 2019/2020 sæsonen officielt i gang, og der venter os en uhyre vigtig opgave fra allerførste fløjt. På programmet er nemlig 1/8 finalen i Santander Cup, hvor vi møder KIF Kolding på udebane.

Det er en knald eller fald kamp, og det er dermed lige på og hårdt, når vi skal forsøge at tage næste skridt i jagten på at forsvare sidste sæsons pokaltitel.

KIF Kolding klarede akkurat skærene i sidste sæson og sikrede sig fortsat deltagelse i Herre Håndbold Ligaen efter playoff kampe mod TM Tønder.

I denne sæson har de haft en god opstart og hentet fint ind – det er bl.a. blevet til tilgang af en gammel kending på disse kanter, Chris Jørgensen, som var med til at vinde DM-guld i 2017.

Vi har ligeledes haft en fin opstart med fire sejre ud af seks mulige – senest i tirsdags hvor vi efter en stærk anden halvleg slog Skanderborg med fire mål.

Disse takter skal vi følge op på fredag aften, når det altså bliver sat på spidsen lige fra sæsonens start. Sejrherren i fredagens opgør går nemlig videre til kvartfinalen og vil dermed kun være en sejr fra deltagelse i Santander Final4 til foråret.

Det er naturligvis vores mål igen at være blandt de fire sidste hold i pokalturnering. Det kræver en sejr i morgen, og selvom det bliver svært ude mod et sultent KIF-mandskab, så er alle sejl sat ind på, at vi kan tage retur til Aalborg med et kvartfinalebillet i bagagen.

Kampstart er kl. 18.30, og kampen kan følges på tophåndbold.dk.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere