Ny chance for semifinaleplads

- 05/05/19

Mandag aften kl. 20.30 får vi en ny mulighed for at spille os i semifinalen. Det kræver dog en sejr på en svær udebane, når vi gæster Skjern Håndbold.

Vi er halvvejs i slutspillet, og tingene begynder derfor for alvor at spidse til. Vi er fortsat i en gunstig position og topper slutspilspulje 1 med 6 point.

Det er to point mere end vores modstander mandag aften, og opgøret har derfor afgørende betydning i forhold til, om vi kan bevare en kontrolleret føring i vores slutspilspulje.

Skjern ligger i øjeblikket til en semifinaleplads, men de har blot et enkelt points forspring ned til TTH Holstebro. De grønblusede har derfor kniven for struben for at kunne beholde en plads i blandt puljens to førende hold.

Vi skal ud at jagte revanche for vores præstation mod TTH Holstebro, hvor vi aldrig fik vores spil til at fungere. Der er derfor lagt op til lidt af en krig mandag aften i Skjern, hvor der uden tvivl vil blive gået til stålet fra første fløjt for at sikre sig de to point.

I slutspillets anden kamp mødte vi Skjern hjemme i Jutlander Bank Arena. Her sendt vi vores vestjyske rivaler hjem med et klart nederlag efter en kamp, hvor vi spillede en sublim omgang håndbold og undervejs var foran med 9 mål.

Vi skal forsøge at finde mere frem af samme skuffe mandag, selvom vi ved, at det bliver en rigtig vanskelig affære.

Mandagens kamp bliver den 16. af slagsen mod Skjern-mandskabet de seneste tre sæsoner. Det er blevet til 7 Skjern sejre, 6 Aalborg sejre og 2 uafgjorte.

Statistikkerne vidner altså om en særdeles tæt rivalisering. En rivalisering, hvor vi håber på at udligne statistikken for de tre seneste sæsoner, når vi krydser klinger mandag aften.

Kampen starter kl. 20.30, og er du ikke på plads i Skjern Bank Arena, kan opgøret i stedet følges live på TV2 Sport.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere