Nyt drama i tætpakket Gigantium: 23-23 mod KIF Kolding

- 13/04/13

- Vi kom et point tættere på semifinalen, ligesom jeg er tilfreds med den moral, vi viste, da vi bagud 20-16 med 13 minutter igen. Men vi havde problemer i angrebsspillet i 2. halvleg, hvor det lykkedes Kolding at stække os.

Sådan lød det fra cheftræner Nikolaj Jacobsen efter et nyt drama i Gigantium med sæsonrekord på lægterne med 4.153 tilskuere. Det blev et nyt drama med et veloplagt publikum, der kunne se  hjemmeholder i front  fra kampens start.

Kjelling, Mensah, Lennartsson og Sjöstrand brillerede, ligesom forsvaret fungerede. Kolding scorede kun seks mål i de første 25 minutter, men kom bedre med i de sidste minutter af halvlegen.

Vi kom dårligt ud fra pausen. Det blev 15-15 efter 11 minutter, og vi kom bagud første gang ved 16-15. Fra 17-16 trak gæsterne fra til 20-16, og vi havde problemer.

Ole Erevik afløste Sjöstrand i målet og var med flere redninger medvirkende til at vende billedet. Langsomt åd vi os ind på Kolding, og Håvard Tvedten kunne til stor jubel i Gigantium udligne i sidste minut.

Derefter havde gæsterne bolden i lang tid, men kom ikke til scoring.

Et point til hver.  Set i bakspejlet et resultat, vi kunne være bedst tjent med efter de udfordringer, vi var i. Men flot kæmpet.

Næste udfordring - på onsdag i SønderjyskE.

 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere