Nyt europæisk eventyr starter onsdag

- 15/09/20


Onsdag aften kl. 18.45 tager vi hul på EHF Champions League 2020-21, når vi starter gruppespillet ude mod slovenske RK Celje Pivovarna Lasko.

I sidste sæsons udgave var Celje-mandskabet også på menuen i gruppespillet. Da vi mødtes i Slovenien for knap et år siden, kunne vi tage de to point med hjem efter et flot comeback.

Efter at have været bagud det meste af kampen vendte vi tingene til slut og sejrede 29-28. Hjemme i Jutlander Bank Arena slog vi slovenerne 28-24.

Meget er sket siden da, og med en ny turnering lige om hjørnet er vi opsatte på at komme godt fra land - og dermed give os det bedst mulige udgangspunkt i jagten på en knockout-plads.

Det bliver dog langt fra nogen nem opgave, der venter os i Slovenien. RK Celje deltager i år for 9. sæson i træk i EHF Champions League - og holdet med en kerne af slovenske spillere sluttede i sidste sæson på gruppens 6. plads.

Vi kommer med masser af selvtillid i bagagen efter sejre i henholdsvis pokalturneringen, Super Cup og 3 x ligasejre - og onsdag jagter vi så en tilsvarende god start i EHF Champions League.

Der er som nævnt kampstart kl. 18.45, og kampen kan følges direkte på TV3 MAX.


Vil du blive klogere på vores slovenske modstander, kan du læse mere om RK Celje Pivovarna Lasko her
 Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere