Nyt oprykkerbesøg venter

- 06/11/18

I morgen skal vi igen i aktion i Herre Håndbold Ligaen. Udfordringen lyder denne gang på et besøg hos oprykkerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Efter weekendens sejr i Ringsted er vi nu rykket en plads op i stillingen, hvor vi indtager andenpladsen. Det er dog utrolig tæt i toppen, hvor kun fire point adskiller de seks øverste hold i tabellen.

Vi får dermed hårdt behov for de to point i morgen, og alle sejl skal sættes ind for en sejr, når startfløjtet lyder kl. 18.30.

Vores modstander vil ligeledes have behov for pointene i en tæt stilling. Lemvig har i øjeblikket fem point, hvilket placerer dem på 11. pladsen. Der er dog kun fire point mellem ligaens seks nederste hold, og begge mandskaber har altså hårdt brug for point på kontoen for at holde sig til.

Mens vi kommer med to point i bagagen fra weekenden, så måtte Lemvig gå fra banen uden point, da de i fredags spillede lokalopgør i Holstebro, hvor de længe hang på, men til sidst måtte se sig slået med 32-27.

Lemvig har indtil nu hentet tre af deres point på hjemmebane efter uafgjort mod KIF Kolding og en sejr over Ribe-Esbjerg, mens vi er noteret for seks point på udebane hidtil i sæsonen.

Dette pointantal håber vi naturligvis på at forhøje efter onsdagens kamp, og målet er også en sejr. Det fik vi også sidst, vi var på besøg i Lemvig, da vi tilbage i 2015 kunne rejse hjem med en smal 21-22 sejr.

Nogen nem opgave vil det heller ikke blive i morgen, og der kommer helt sikkert til at stå et tændt hjemmehold på modsatte side.

Om det lykkes os at hente de to point med tilbage til Aalborg, kan du følge direkte på TV2 Sport – kampstart er kl. 18.30.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere