Ole Erevik på rundens hold - vigtig hjemmekamp på søndag

- 29/09/14
Efter vores impoerende sejr på 26-21 på udebane over de franske mestre, Dunkerque, kan vi gøre status for første runde i vores Champions League-pulje.

Kielce vandt allerede torsdag 33-28 på udebane over Kadetten Schaffhausen i Schweiz, og den tredje og sidste kamp i puljen: Pick Szeged hjemme i Ungarn mod HC Motor Zaporozhye fra Ukraine blev en meget tæt affære, der endte med sejr til hjemmeholdet på 27-26. En god bekendt af Aalborg Håndbold, stregspilleren Oleksandr Shevelev, blev topscorer for ukrainerne med otte mål.

Allerede på søndag 5. oktober kl. 16.50 venter der en ny, spændende udfordring i Champions League, nemlig hjemmekampen i Gigantium mod Kadetten Schaffhausen. En ny, vanskelig kamp i en meget stærk og jævnbyrdig pulje.

Her får Jesper Jensens tropper brug for al mulig opbakning, så har du ikke allerede sikret dig billet, så kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk

Det Europæiske Håndboldforbund kårer igen i denne sæson Rundens Hold, og ganske fortjent er Ole Erevik blandt de syv udvalgte efter sin pragtkamp i Dunkerque. En af hans redninger er også udvalgt blandt de fem bedste redninger i alle kampe i alle puljer i første runde.

Desuden er et af Håvard Tvedtens mål i kampen udvalgt af EHF til rundens fjerde flotteste scoring.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere