Ole Erevik skifter fra Aalborg Håndbold til en udenlandsk klub

- 23/01/15
Den 34-årige norske landsholdsmålmand Ole Erevik forlader Aalborg Håndbold efter denne sæson. Efter fire sæsoner i Aalborg Håndbold-trøjen skifter han til en udenlandsk klub.
 
Ole Erevik kom til Aalborg Håndbold for fire sæsoner siden fra KIF Kolding og har p.t. spillet 130 kampe.
 
- Ole Erevik har været en fantastisk stærk målmand for os, og vi er naturligvis kede af, at han forlader os. Vi har længe vidst, at han gerne vil fortsætte karrieren i udlandet, og vi ønsker ham al mulig held og lykke, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 
 
Aalborg Håndbold præsenterer afløseren for Ole Erevik på et pressemøde på søndag, 25. januar kl. 11.00 i Jutlander Bank Arena.
 
- De fire sæsoner i Aalborg Håndbold har været nogle af de bedste i min karriere, siger Ole Erevik. Vi har været med i toppen af ligaen hver sæson, vandt mesterskabet i 2013 og har spillet Champions League i to sæsoner. Og ikke mindst så har Aalborg Håndbold landets bedste og største hjemmepublikum. Jeg vil gøre alt for at slutte af med flere titler til klubben, ligesom jeg vil gøre mit til, at vi igen i år når 1/8-finalen i Champions League, siger Ole Erevik.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere