Ole Erevik vil slutte af med tredje finale på tre sæsoner i Aalborg

- 28/04/15
Siger man Aalborg Håndbold og semifinaler, så er der garanti for spænding og dramatik til sidste sekund. Bare spørg Ole Erevik, 34-årige målmand hos Aalborg Håndbold, der har været med i de nervepirrende semifinaler de seneste to sæsoner mod henholdsvis Mors-Thy Håndbold og Skjern Håndbold. Nu ser han frem mod endnu en semifinale - første kamp lørdag 9. maj kl. 14.00 mod KIF Kolding København i Jutlander Bank Arena.
 
- Det er sådanne kampe, der gør håndbold til en fantastisk sport, især når man vinder, siger den lunefulde norske landsholdskeeper, der i disse dage forbereder sig til Norges to EM-kval-kampe mod Kroatien. Den første spilles onsdag aften i Ereviks hjemby, Stavanger, i en totalt udsolgt DNB Arena.
 
- Jeg er klar til to lige så spændende semifinaler i de kommende uger, og det får lige en ekstra spand kul, når modstanderen er KIF Kolding København, siger Erevik, der spillede for netop Kolding, inden han kom til Aalborg for snart fire år siden. Vi skal i finalen for tredje år i træk, og jeg vil gøre alt for at slutte af med en endnu en DM-titel til Aalborg Håndbold, siger Ole Erevik, der efter denne sæson fortsætter karrieren i den franske klub, Aix, p.t. nummer ni i den bedste franske liga.
 
- Det bliver tæt mod Kolding, men vi plejer at spille gode kampe mod dem, og med opbakning fra en fyldt is-arena håber og tror jeg, at vi kan sikre os et godt udgangspunkt før returkampen i Kolding.

Du kan allerede nu sikre dig billet til den spændende semifinale mod KIF Kolding København på www.aalborghaandbold.dk


 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere