Op mod 3.500 i Gigantium lørdag mod Kolding

- 23/02/12
Der er altid garanti for tætte kampe, spænding og dramatik, når Aalborg Håndbold og KIF Kolding mødes, og det ved publikum godt. På lørdag, 25. februar kl. 17.00 står vi ansigt til ansigt med Bo Spellerberg og co. i Gigantium Arena.

- Vi kan se på billetsalget, at der kommer omkring 3.500 tilskuere til Kolding-kampen på lørdag. Det er helt kanon med så stor opbakning, og det er fortsat muligt at købe billet til kampen på vores hjemmeside, siger Jan Larsen. Jo flere tilskuere, jo større opbakning til holdet og endnu bedre stemning i Gigantium.

- Det har været en fantastisk måned for os med Final4, hjemmekampen mod AG København og nu mod Kolding. Vi når op på samlet 16.000 tilskuere og 1,2 mio. tv-seere på bare en måned på hjemmebane i Gigantium, siger Jan Larsen.

På den sportslige del er der forhåbninger om, at Ole Erevik er klar til at træde ind i truppen igen mod sine tidligere holdkammerater fra Kolding, men intet er endnu sikkert før de sidste træninger op til kampen. Vi har revanche til gode for et knebent nederlag i Kolding i oktober, men kommer med god selvtillid efter sejr over AG København og uafgjort i Holstebro i lørdags.

Kolding har tabt de seneste to kampe til Team Tvis Holstebro og Nordsjælland og tørster efter at få point på kontoen. Træner Peter Bredsdorff-Larsen råder over et stærkt mandskab med Fredrik Ohlander i målet, Bo Spellerberg, Lars Christiansen, Lasse Boesen, Lukas Karlsson, Anders Oeschler, Cyril Viudes, Kasper Irming, Frederik Børn og Rasmus Jensen.

Kasper Irming har været ude i længere tid med en hånd-skade og er tvivlsom starter, og desuden må Kolding se bort fra højre fløjen Simon Jensen i resten af sæsonen, efter at han har været ramt af en blodprop.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere