Op mod 4.000 klar til påskebrag i Jutlander Bank Arena

- 13/04/17
GOG spillede sig for alvor ind i slutspillet, da holdet lagde ud med en sejr på hjemmebane over Skjern Håndbold, og vi fulgte op dagen efter med sejren i Kolding. 

Dermed topper vi puljen med fire point foran GOG mned to point. Og påskedag, søndag kl. 20.00 tørner vi sammen i Jutlander Bank Arena til det fjerde indbyrdes opgør i denne sæson. 

De to andre hold i puljen, Skjern og Kolding, mødes lørdag i Skjern. 

- Der bliver fuld tryk på i Jutlander Bank Arena søndag aften. Vi forventer op mod 4.000 tilskuere, der er klar til at bakke drengene op. Vi forventer en meget tæt kamp, for GOG ser ud til at have ramt formen på det helt rigtige tidspunkt, siger direktør Jan Larsen. 

Cheftræner Aron Kristjansson har noteret sig, at vi har vundet sæsonens tre første opgør mod GOG, to i ligaen og en i kvartfinalen i Santander Cup. 

- De tre første opgør er fortid nu. Det er en helt ny kamp i dag, og slutspillet er noget andet med mere tryk på. Vi ved, hvad GOG kommer med, og det kræver, at vi når vores topnoveau for at vinde igen. Det er to hold med selvtilliden i orden, der mødes, og vi skal undgå at give fynboerne mulighed for at score et hav af mål på kontraer, siger Aron Kristjansson. 

GOG kommer med Espen Christensen og Frank Mikkelsen i målet, de to lynhurtige fløje, Mark Strandgaard og Magnus Jøndal, på stregen Henrik Jakobsen og Torsten Laen, og i bagkæden Gøran Johannessen, Tobias Møller, Niclas Kirkeløkke, suppleret af Lasse Møller, Jon Andersen, Lasse Kronborg og tilbagevendte Andreas Holst Jensen. 

Kampen fløjtes i gang sømndag kl. 20.00 af dommerne Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen. 

Du kan fortsat nå at købe billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk og ved indgangen.

Indtil to døgn før kampstart også du kan bestille spisning i Carlsberg Cafeen her på hjemmesiden. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere