​Oplev en weekend i håndboldens tegn

- 23/05/19

I weekenden fra fredag 14. juni til søndag 16. juni har drengespillere årgang 2004-2007 mulighed for at få en unik oplevelse med håndbolden i fokus.

Denne weekend afholdes der nemlig Aalborg Håndbold Camp 2019, hvor man kan opleve livet som professionel håndboldspiller.

Børnene vil blive trænet af Aalborg Håndbold trænere, mens udvalgte ligaspillere også vil deltage i træningen. Hele weekenden sluttes af med et brag, hvor alle deltagere gratis kan opleve de danske verdensmestre, når de spiller EM-kvalifikationskamp mod Færøerne i Gigantium om søndagen kl. 18.00.

Der vil desuden være mulighed for at forældre og familie kan tilkøbe billetter i samme område for 175 kr. pr. billet.

I skal dog være hurtigt ude, da tilbuddet, med en gratis billet til deltageren samt mulighed for tilkøb af yderligere, kun er gældende til lørdag 1. juni.

Ikke nok med at weekenden slutter med en landskamp, så vil der om lørdagen være mulighed for at møde de danske verdensmestre og få autografer samt billeder i forbindelse med deres træning.

Adgang til hele weekenden kan købes for blot 1.695 kroner. Inkluderet i dette er bl.a. fuld forplejning, to overnatninger, velkomstpakke, masser af lærerig træning og altså en gratis billet til landskamp ved tilmelding senest 1. juni. 

Læs meget mere om Aalborg Håndbold Camp 2019 her.

Køb billet til Aalborg Håndbold Camp 2019 her.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere