Over 3.000 tilskuere i gennemsnit i denne sæson

- 13/03/12
Tilskuertallet til vores hjemmekampe i ligaen i Gigantium  i denne sæson har nu rundet 3.000 i gennemsnit, og til den sidste kamp i grundspillet, onsdag 21. marts kl. 18.30 mod Mors-Thy Håndbold, forventer vi igen 3.000-3.500 på lægterne. 

Desuden venter der minimum tre kampe i slutspillet, hvor der forhåbentlig bliver gang i den med mange tilskuere mod nogle af de bedste hold i ligaen.

- Vi ved allerede nu, at der kommer mellem 3.000 og 3.500 tilskuere til kampen mod Mors-Thy Håndbold næste onsdag. Der er en fantatisk interesse for vore skampe, og det glæder vi os over. Det giver garanti for god stemning i Gigantium, og jeg håber og tror, at opbakningen fortsætter i slutspillet. Uanset hvilken pulje, vi kommer i, og hvilke modstandere, vi får, så bliver det meget vigtige kampe for os. Kampe, som vi glæder os til, siger direktør Jan Larsen.

Med flere end 3.000 tilskuere i gennemsnit til kampene i denne sæson, kan vi i Aalborg Håndbold notere en tilskuer-fremgang på mere end 50 procent i forhold til sidste sæson, og vi er den klub i ligaen  efter AG København, der har flest tilskuere til hjemmekampene.

- Ud over den flotte fremgang i tilskuer-tallene i ligaen, så havde vi 8.000 tilskuere i Gigantium på to dage til Final4 i den første weekend i februar. Så alt i alt kommer vi op på mellem 50.000 og 60.000 tilskuere til herrehåndbold i Gigantium i denne sæson, siger Jan Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere