Overskud for ottende gang i træk

- 18/09/18
 
For ottende gang i træk kan vi glæde os over at kunne fremvise et positivt regnskab, der for regnskabsåret 2017/2018 viste et overskud på kr. 70.392 før skat, hvilket naturligvis giver anledning til smil og stolthed i klubben.
 
- Vi har været forkælet med et hav af fantastiske kampe i sidste sæson. Paris, Kiel og Flensburg er blot et udpluk af de hold, som gæstede Jutlander Bank Arena. Disse kampe var stærkt medvirkende til, at vi for første gang i klubbens historie rundede 100.000 tilskuere til vores hjemmekampe. Den store tilskuerinteresse var sammen med en fortsat stor støtte fra vores samarbejdspartnere hovedårsagen til, at vi igen kan præsentere overskud, siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold.
 
På trods af den rekordstore interesse sigter vi stadig efter at forbedre os.
 
- Vi er utroligt beærede over den enorme opbakning, der har været, og vi nyder godt af den store håndboldinteresse, der hersker i Nordjylland – noget der også forpligter. Vi forsøger derfor konstant at udvikle os, så vi bedst muligt kan levere varen overfor vores trofaste samarbejdspartnere og mange fans, der følger os i tykt og tyndt, siger Eigild B. Christensen.
 
Forventninger til sæsonen 2018-2019
 
- Den sportslige ambition er som de sidste mange år – vi skal være med til at spille om medaljerne i ligaen samt deltage ved Final 4. Derudover er målsætningen også at nå gruppespillet i EHF Cuppen. I kulissen bliver der arbejdet hårdt for igen at opnå et positivt resultat til næste års regnskab, og vi har heldigvis allerede også fra denne sæsons start oplevet stor interesse, som tegner godt for fremtiden, slutter Eigild B. Christensen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere